GLUMICA U SARAJEVU

Komšić primio Angelinu Jolie

angelina
Večernji List
21.08.2010.
u 14:49

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić primio je danas, na njenu inicijativu, poznatu holivudsku glumicu i ambasadoricu dobre volje UNHCR-a Angelinu Jolie.

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić primio je danas, na njenu inicijativu, poznatu holivudsku glumicu i ambasadoricu dobre volje UNHCR-a Angelinu Jolie.


Cilj posjeta ove poznate umjetnice i ambasadorice dobre volje UNHCR-a je informiranje o namjeravanim aktivnostima koje želi realizirati u BiH s ciljem pomoći raseljenim ljudima, kao i o aktivnostima po pitanju jačanja ujedinjenja u našoj zemlji, te osuvremenjavanju obrazovanja.


Član Predsjedništva BiH Željko Komšić zahvalio je Angelini Jolie na radu koji obavlja kao ambasadorica dobre volje i njenom interesu po pitanju problematike s kojom se suočavaju bh. građani. Istaknuo je značenje i uspješne rezultate UNHCR-a u BiH izrazivši uvjerenje da će i kroz njene aktivnosti doći do realizacije konkretnih projekata.


Na kraju, u vrlo ugodnoj atmosferi, član Predsjedništva BiH Komšić i Angelina Jolie razgovarali su o njenom budućem projektu-snimanju filma koji će se dijelom realizirati u našoj zemlji.

Holivudska glumica je razgovarala i s članom bh. Predsjedništva Harisom Silajdžićem o nabavi opreme za povratničke obitelji.

Ključne riječi

Komentara 1

HS
H.S.S.-Seljacka Buna
06:12 23.08.2010.

Dakle ovas posjet pokazuje interes u BiH po UN-u. a Angelina Jolie je samo tudja sluga! Pitanje za taj UN je ostao jos uvijek neodgovoren zasto se uzima BiH Hrvatskoj po Klintonu ??????!. Turska je vratila BiH nakon 500 godina BiH nakon 500 godina dabi Amerika sa UN-om. mogla ponovno oduzeti nemocnoj Hrvatskoj koja nije u stanju se oduprijeti Americi i UN-u. koji je samo sluga Amerike. Hrvati nikad nepriznaju BiH kao posebnom drzavom koja ne funkcionira kao drzava a i nikad nece funkcionirato dok se got ne vrati u unutarnje granice Hrvatske . Nezaboravite da se je Glavas vratio u BiH samo zato jer ga proganja Hrvatsko pravosudje jer se bori i da se je Borio 1990 protiv Jugoslavije i onih koji su za Jugoslaviju i otjecpljenje BiH od Hrvatske a potom nazalost od Amerike i tog UN-a koji se mijesaju u unutarnju politiku Hrvatske i nastavljaju dalje slati svoje sluge po UN-u. u BiH. Angelina Jolie nije kriva jer nema izlaza jer te funkcije su postavljene dabise mogle koristiti za te svrhe koje su ispolitizirane u korist jakih sila .

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?