Šampion vladimir

Kličko nakon obrane naslova: Naviknuo sam na kritike

Kličko Povetkin (1)
Reuters/Pixsell
06.10.2013.
u 13:05

- Morate pitati Povetkina želi li revanš. Kad se brani nekoliko titula prvaka u jednoj borbi, onda postoje određena pravila prilikom određivanja protivnika

Vladimir Kličko ovih će se dana naslušati i načitati prilično oštrih kritika na svoj račun na raznim borilačkim portalima i forumima, ali i na društvenim mrežama.

Mnogi smatraju da je do najnovije pobjede stigao na prilično prljav način koristeći se određenim trikovima kojima je ubio ljepotu boksa.

No, Vladimir ipak ne razmišlja tako, a nakon meča pričao je i o mogućnosti revanša.

"Morate pitati Povetkina želi li revanš. Kad se brani nekoliko titula prvaka u jednoj borbi, onda postoje određena pravila prilikom određivanja protivnika. Alexander je za ovaj naš meč ta pravila ispunio i zato sam se borio s njim, a koliko je meni poznato idući izazivač bi trebao biti prvoplasirani na nekim ljestvicama", otkrio je Vladimir.

"Mislim da nitko neće imati dodatnih pitanja o ovoj mojoj pobjedi, ja sam pobijedio sudačkom odlukom, dok sam na kritike već naviknuo, a one će se izgleda i nastaviti", dodao je Ukrajinac.

>>Lennox Lewis: Kličko je morao nokautirati Povetkina!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?