Sjajan start

Kicker: Mandžukić među najboljima u prvom kolu Bundeslige

Mario Mandžukić (1)
Reuters/Pixsell
12.08.2013.
u 13:58

Naš reprezentativni napadač za pogodak u pobjedi Bayerna nad Borussijom Mönchengladbach s rezultatom 3:1 zaradio je dvojku.

Ugledni njemački sportski list Kicker za najboljeg igrača prvog kola Bundeslige odabrao je Pierrea-Emericka Aubameyanga.

Igrač koji je u Borussiju Dortmund ovog ljeta stigao iz St. Etiennea postigao je tri gola u gostujućoj pobjedi (4:0) Borussije protiv Augsburga. Kicker ga je ocijenio savršenom jedinicom, baš kao i Bayernova Francka Riberyja.

Upravo je Ribery jedini zaradio bolju ocjenu u Bayernovoj momčadi od hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića. Naš reprezentativni napadač za pogodak u pobjedi Bayerna nad Borussijom Mönchengladbach s rezultatom 3:1 zaradio je dvojku.

Među najlošije ocijenjenim nogometašima u prvom kolu su Milan Badelj i Ivica Olić. Badelj je dobio 4.5 za igru prikazanu u 64 minute remija HSV-a i Schalkea 3:3, a Olić ocjenu 5 u porazu Wolfsburga protiv Hannovera.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije