u ruke silovatelju

Kćer (12) prodala poremećenom muškarcu za 550 $

'silovanje_nnn_bih_080512'
''
29.11.2012.
u 21:59

Kineska djevojčica Jia Jia prodana je u kolovozu prošle godine 30-godišnjem muškarcu koji ju je prisiljavao na seksualne odnose sve dok je ove godine iz njegove kuće nije izbavio ujak

Samo 550 dolara ( približno 3000 kuna) vrijedio je jednoj kineskoj majci život njene 12-godišnje kćeri. Upravo za taj iznos prodala ju je obitelji Xu koja je tražila buduću suprugu za svog poremećenog sina, javlja Emirates 24/7.

Djevojčica Jia Jia prodana je u kolovozu prošle godine u jugozapadnoj provinciji Guizhou 30-godišnjem muškarcu koji ju je prisiljavao na seksualne odnose sve dok je ove godine iz kuće obitelji Xu nije izbavio ujak.

Kineski mediji pišu da je majka djevojčicu rodila sa samo 15 godina te da je odtad živjela s bratom koji se brinuo o njoj i kćeri. U kolovozu prošle godine otišla je s djevojčicom sezonski raditi u jedan restoran. Ujak je naknadno posumnjao što se dogodilo s nećakinjom pa ju je odlučio pronaći.

Protiv nesavjesnih majki koje su obavile transakciju podignuta je optužnica za trafficking dok je bivši muž 12-godišnjakinje optužen za silovanje.

>>VIDEO Okrutna majka zavezala kćer na ulici i otišla u kladionicu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije