razgovor ugodni

Kate i William na prvoj kraljevskoj dužnosti nakon medenog mjeseca

kate middleton (1)
Foto: reuters
1/6
25.05.2011.
u 08:46

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea susreli su se nakratko s Barackom I Michelle Obamom koji su došli u posjet Velikoj Britaniji.

Nakon bajkovitog odmora na Sejšelima vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea odradili su uspješno i s užitkom svoju prvu kraljevsku dužnost. Njihov jučerašnji susret s predsjednikom SAD-a Barackom Obamom i njegovom suprugom Michelle prošao je u ugodnom razgovoru u kojem preplanula Kate nije skidala osmijeh s lica.

Jedina zamjerka novoj članici britanske kraljevske obitelji jest ta što je za svoje vatreno krštenje odabrala bezličnu jednostavnu haljinu boje pudera u kojoj je izgledala mnogo starija nego što jest. Za razliku od Kate koja, čini se, nije previše odvažna kad je moda u pitanju, Michelle Obama ostala je vjerna svojim haljinama živih boja koje su bar malo oživjele usiljenost Buckinghamske palače.

Vidno mršavija Vojvotkinja od Cambridgea odjenula je kreaciju marke Reiss od 175 funti koja se po običaju već jučer počela grabiti na policama londonskih dućana, dok je Michelle na sebi imala haljinu Barbare Tfank od 1,400 funti. No za posjet britanskom premijeru Davidu Cammeronu i njegovoj supruzi Samanthi u njihovom domu Michelle je odabrala kreaciji beogradske dizajnerice Roksande Ilincic od 815 funti.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije