ATP turnir u Indian Wellsu

Karlović u osmini finala, projurio pored Simona

Ivo Karlović
Reuters
15.03.2011.
u 07:32

Div sa Šalate je u 3. kolu svladao Simona s glatkih 6:3, 6:3, te će četvrtfinale tražiti protiv Montanesa

Nova pobjeda Ive Karlovića u Indian Wellsu! Nakon šestog tenisača svijeta, Španjolca Davida Ferrera, Div sa  Šalate na tribine je nakon svega 62 minute poslao i Francuza Gillesa Simona(trenutačno 31. tenisač svijeta) nakon glatka dva seta - 6:3, 6:3. Bio je to njihov peti međusobni susret i druga pobjeda Karlovića koji niti jednom nije izgubio svoj servis (ubacio 11 asova), dok je čak tri puta napravio break na Simonov početni udarac.

- Igrao sam jako agresivno na njegov servis, kontrolirao igru od početka do kraja. Posebno sam zadovoljan načinom kako sam odigravao voleje - rekao je nakon meča Karlović koji će u osmini finala (srijeda) igrati protiv Španjolca Alberta Montanesa s kojim je dosad igrao u dva navrata, oba na zemljanoj podlozi - svladao ga je u Houstonu 2007., a izgubio u Barceloni 2008. godine. 

- Montanes igra slično kao Simon, nadam se da ću ponoviti igru iz ovog meča. U svakom slučaju, imam dobre izglede za plasman u četvrtfinale - smatra Karlović, koji je uoči turnira bio tek 239. tenisač svijeta. Nakon ulaska u osminu finala u Indian Wellsu čeka ga skok od 50-ak mjesta..  

  

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije