Intervju

Karamarko: Ne istražujem komunističke zločine zbog izbora

'obz.. Zagreb ...10.12..2008. tomislav karamarko,ministar unutrasnjih poslova republike hrvatske Photo: Boris Scitar/Vecernji list'
Foto: 'Boris Scitar/Vecernji list'
1/5
Autor
Ivanka Toma
13.02.2011.
u 18:02

Da sam 2007. bio ministar policije, sigurno bih nešto poduzeo u vezi s Purdom, ustvrdio je Karamarko

Da je bio ministar policije 2007. godine, kada je raspisana tjeralica za Purdom, možda bi nešto učinio. Rekao je u to u intervjuu Hrvatskom radiju Tomislav Karamarko, dodajući da ne želi sada glumiti Supermana, ali bi sigurno nešto pokušao poduzeti da je 2007. bio ministar.

Odbacio je optužbe da pokreće istrage za komunističke zločine iz Drugog svjetskog rata u svrhu predizborne kampanje. Čudi se problematiziranju iznosa koji bi trebalo izdvojiti za iskapanja.

Hrvatskom radiju Karamarko je rekao da je njegova politička orijentacija kršćansko-demokratska. O temi ulaska u HDZ podsjetio je da ima iskaznicu iz 1990./91. godine, ali se kasnije razišao s HDZ-om. Naveo je da ima političke ambicije, ali još ne želi reći hoće li se vratiti u HDZ.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?