NAMJEŠTANJE UTAKMICA

Kapetan Lazija suspendiran jer je prikrivao namještanje utakmica!

'epa03208324 Italian midfielder Stefano Mauri of SS Lazio in action during the Italian Serie A soccer match against Atalanta Calcio at 'Atleti Azzurri d'Italia' Stadium in Bergamo, 06 May 2012.  EP
Reuters/Pixsell
02.08.2013.
u 14:38

Mauri nije prijavio sumnjive radnje vezane uz utakmicu Lazija i Leccea iz svibnja 2011.

Kapetan Lazija Stefano Mauri suspendiran je na šest mjeseci zbog sudjelovanja u namještanju utakmica!

Maurijeva krivnja leži u tome što nije prijavio namještanje utakmica, a još je dobro i prošao s obzirom da je sudac tražio da ga se suspendira na četiri godine.

Mauri je bio jedan od osam nogometaša koji su sudjelovali u namještanju susreta iz Lazija i Genoe te Leccea i Lazija u svibnju 2011. godine. Za susret protiv Leccea utvrđena mu je krivnja, a za onaj protiv Genoe oslobođen je krivnje jer nije dokazanao da je susret namješten.

Lazio je kažnjen sa 40, a Lecce sa 20 tisuća eura kazne zbog namještanja

Osim Maurija, potvrđene kazne i za ostale igrače. Alessandro Zamperini izbivat će s terena sedam godina, Stefano Ferrario šest mjeseci, Mario Cassano četiri, a Carlo Gervasoni dva mjeseca. Krivnje su oslobođeni Omar Millanetto, Massimilliano Benassi i Antonio Rosati.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?