Huliganizam

Kaos na Wembleyju: Divljanje navijača, krvave glave, suze...

Millwall (1)
Foto: Screenshot youtube
1/3
14.04.2013.
u 11:16

- Ovakve scene su neprihvatljive. FA savez i policija istražit će događaj i učiniti sve da se identificiraju svi počinitelji

U polufinalu FA kupa Wigan je na Wembleyju pobijedio drugoligaša Millwalla sa 2:0 i plasirao se u finale. No, pobjeda Wigana ostala je u sjeni divljaštva navijača Millwalla koji su napravili kaos. Engleski mediji zgroženi su zbog ružnih scena koje su se jučer mogle vidjeti na Wembleyju.

Nakon drugog gola došlo je do nereda na tribini na kojoj su bili smješteni navijači Millwalla. Oni su se počeli tući među sobom, a policija ih je smirila palicama. Nakon toga obrušili su se i na policiju, a jedan od huligana policajcu je ukrao kapu. Epilog svega su krvave i razbijene glave, nekoliko desetaka uhićenih, ali i velika sramota. A Englesku je danas obišla i fotografija uplakane djevojčice, inače navijačice Millwalla, kojoj su ružne scene koje su se događale pred njom očito bile previše.

- Ovakvo ponašanje je neprihvatljivo! FA savez i policija istražit će događaj i učiniti sve da se identificiraju svi počinitelji. Protiv njih će se podnijeti kaznena prijava, a dobit će i zabranu dolaska na nogometne stadione - rekao je glavni tajnik FA saveza Alex Horne.

Na kraju možemo samo dodati da se nadamo da je predsjednik Uefe Michel Platini vidio što se jučer događalo u Engleskoj...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije