Razbijena mreža

Kanibal priznao gradnju tamnice kako bi ubijao i jeo djecu u njoj

arnett
US Immigration and Customs Enforcement
07.05.2013.
u 15:56

Nakon što je na svjetskoj razini uhićeno više od 50 osoba koje su se nalazile u pedofilskom lancu, na vidjelo izlaze strašni detalji

Čovjek koji je izgradio tamnicu gdje je planirao silovati, ubijati i jesti djecu, priznao je da je molio prijatelja da uhvati djecu za njega, prenosi BBC.

Geoffrey Portway, britanski državljanin koji živi u Americi, opremio je zvučno izoliranu soba dječjim lijesom i čeličnim kavezom u kojem je u zarobljeništvu htio držati svoje žrtve. Internetska evidencija otkriva kako je 40-godišnjak u više navrata pozvao kolegu pedofila Michaela Arnetta da otme neko dijete.

Njihovi razgovori bili su o stvarnoj djeci koju je Arnett, inače iz Kansasa, poznavao po imenu te je Portwayu pokazivao fotografije, tvrdeći da ima pristup do njih. Iako Arnett nije mislio jesti djecu, kanibal Portway jest, jer je bio uključen u globalnu zajednicu koja je eksploatirala desetke mladih žrtava.

Oko 160 djece u sedam zemalja spašeno je tijekom globalne istrage koja je započela kada su 2010. otkrivene slike na računalu Roberta Diduca u Massachusettsu. Policija je otad uhitila više od 50 osoba, uključujući Portwaya, koji je tijekom pedoflske karijere prodao više od 4.500 pedofilskih slika djece.

Slike s kojima je Portway trgovao, uključivale su slike djece koja su navodno mrtva i pojedena.

Izvan tamnice, koja se nalazi ispod njegove kuće u Worcesteru, Massachusetts, pronađeni su veliki zamrzivači, jednokratni skalpeli, mesarski noževi i alati za kastraciju. Arnett je priznao da je seksualno iskorištavao djecu u svrhu proizvodnje dječje pornografije. Prijeti mu 27 godina zatvora.

 

>>Poznati BBC-jev novinar priznao da je spolno zlostavljao djevojčice

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?