ljubomorni manijak

Kanađanin vlastitoj djevojci kiselinom spalio 70 posto kože

tanya st. arnauld
Facebook
31.08.2012.
u 13:57

Napad se dogodio nakon što je par pio s prijateljima. Nikolas Stefanos bio je ljubomoran na prijatelja njezine prijateljice koji je bio nazočan

Nikolas Stefanos uhićen je nakon što je svoju 29-godišnju djevojku Tanyu St. Arnauld polio vrućom kiselinom za čišćenje betona, piše Toronto Sun. Nesretoj djevojci spaljeno je 70 posto kože

. Sve se dogodilo u predgrađu Monreala Longueuil. Žrtvin brat Maxime Gosselin ispričao je kako je par pio s prijateljima, a napad se dogodio nakon što su susjedi napustili stan.

- Borili su se. Bio je ljubomoran na prijatelja njezine prijateljice koji je bio nazočan - rekao je Gosselin, otkrivajući kako se par tijekom šestomjesečne veze često svađao.

Stefanos je počeo razbijati po stanu pa je djevojka pobjegla u susjedni stan. Brat joj je savjetovao da ostane ondje i pozove policiju, no ona se vratila u stan kako bi pokušala smiriti Stefanosa. To se pokazalo kobnom pogreškom - nasilnik ju je polio kiselinom i pobjegao. Prestravljena Tanya vičući je pobjegla u susjedin stan.

- Sakrila se u kupaonicu. Dok se ispirala vodom koža joj se otapala, doslovno je otpadala - priča brat.

Tanya je s teškim ozljedama završila u bolnici u Montrealu. Tijelo joj je ispunjeno opeklinama, kao i ogrebotinama i masnicama, a policija ju zbog težina ozljeda nije mogla odmah ispitati o napadu.

Gosselin kaže kako joj se stanje popravlja, no zabrinjava se kako će reagirati kad se probudi i vidi što joj se dogodilo tijelu. Boji se da bi napadač uskoro mogao biti pušten iz pritvora i poručuje kako  duševna bolest nije isprika za zločin.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije