MOURINHO GA ŽELI

Kaka ostaje u Madridu, Inter odlučan u tome da na ljeto dovede Messija

\'Barcelona\'s Lionel Messi goes past Real Mallorca\'s Joao Victor during their Spanish first division soccer match at Nou Camp stadium in Barcelona October 3, 2010.   REUTERS/Gustau Nacarino (SPAIN -
Reuters
17.10.2010.
u 15:23

– Uopće se ne šalim, jako smo ozbiljni u namjeri da dovedemo Messija – rekao je predsjednik Intera Massimo Moratti.

Nakon što je Kaka, brazilski nogometaš madridskog Reala, potvrdio da će do kraja sezone sigurno ostati u klubu, o istoj temi očitovao se i trener Madriđana Jose Mourinho.

– Imam sjajnu momčad, ne i savršenu, budući da takva ne postoji, no u ovom trenutku mogu reći da će ona ostati jednaka do kraja sezone – rekao je Mourinho te dodao:

– Već sada mogu reći da je zimski prijelazni rok za nas završen. Dok će naši suparnici tražiti pojačanja, nama će se vratiti Kaka, igrač vrijedan milijune koji nas neće ništa stajati.

Podsjetimo, talijanski mediji proteklih su dana punili stupce vijestima da će se Kaka ove zime opet vratiti u Serie A, ili u svoj bivši klub Milan ili u Inter.

– Ozljede koje još liječi malo su ga usporile nakon dolaska u Madrid, no Kaka će opet biti onaj stari – uvjeren je Mourinho.

Shvativši da su im šanse za dovođenje Kake jako male, čelnici Intera okrenuli su se veznjaku Barcelone Lionelu Messiju. Iako su neki mediji izjavu Massima Morattija da će navijače nagraditi transferom Messija nazvali smiješnom, čelnik Intera kaže da je stvar i te kako ozbiljna.

– Uopće se ne šalim, jako smo ozbiljni u tom projektu – rekao je Moratti.

Predsjednik Intera navodno se već dogovorio s Messijevim ocem Horgeom, no najveća prepreka ljetnom transferu bit će Barcelonina odštetna klauzula od čak 250 milijuna eura.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije