Pričao s igračima

Josip Kuže želi voditi Albaniju već protiv BiH

\'Albania\' s coach Josip Kuze (C) celebrates with team players at the end of their Euro 2012 qualifying football match against Romania in Piatra-Neamt city, some 350km north of Bucharest, on Septembe
AFP
05.10.2010.
u 14:45

Predsjednik Albanskog nogometnog saveza Armand Duka za svog je izbornika šefa liječničkog tima doveo iz SAD-a.

Josip Kuže, hrvatski trener na klupi albanske reprezentacije, uspješno se oporavlja od moždanog udara koji je doživio prošli tjedan. Kuže neće još, kako je bilo najavljeno, biti prebačen u Zagreb. Liječnici su procijenili da u privatnoj klinici u Tirani ima sve što mu je potrebno za oporavak.

Liječnici procjenjuju da bi se trenerskom poslu mogao vratiti brže nego što se mislilo. Podsjetimo, liječnički konzilij predviđao je stanku od tri mjeseca.

Predsjednik Albanskog nogometnog saveza Armand Duka za izbornika je doveo liječnika iz Sjedinjenih Država, tako da sada timom liječnika upravlja njegov prijatelj iz New Yorka. Albanski reprezentativci gotovo svakodnevno obilaze trenera, a Joža je ovih dana samouvjereno ustvrdio da će on voditi momčad već ovaj vikend protiv Bosne i Hercegovine. S igračima je u bolničkoj kantini raspravljao o taktici za utakmicu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije