kvar na grijačima

Jezivo: Pokvareni inkubator doslovno spalio novorođenče

\'za IGORA CAPANA 020905 Donirani inkubator zadarskom rodilistu   snimio: STela Filipi\'
Dino Stanin/PIXSELL
22.07.2013.
u 08:48

Članovi obitelji stradale bebe rekli su kineskim medijima da je beba u inkubatoru trebala boraviti samo tu jednu noć zbog prehlade

Iz Kine dolazi šokantna vijest o smrti bebe u bolnici. Novorođenče od 12 dana navodno je spaljeno u neispravnom inkubatoru u gradu Quanzhou. Tamošnji mediji objavili su stravične fotografije bebina tijela. One prikazuju, opisuje Daily Mail, bebino tijelo polegnuto licem prema dolje na bijeloj plahti. Grijači su spalili većinu sićušnog tijela koje je mjestimice izgorjelo do crne boje. Oko njega se nalazi osoblje bolnice. Djeluju kao da ga proučavaju, a neki od njih tijelo pokušavaju snimiti fotoaparatom.

Članovi obitelji stradale bebe rekli su kineskim medijima da je beba u inkubatoru trebala boraviti samo tu jednu noć zbog prehlade. Pretpostavlja se da je do stradanja došlo kada su se pregrijali grijači jastuka u njemu.

Uprava bolnice nije željela komentirati slučaj, a navodno je i izbrisala sve snimke s nadzornih kamera.

>>Nije znala da je trudna! Djevojka (21) rodila na travnjaku

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?