Niz nesreća

Jedva su preživjeli pad stabla na kombi

kombi
VL FOTO
01.03.2012.
u 11:07

Radnik u obližnjoj autopraonici Miloš Kecman rekao je da se začuo prasak i da je vidio kako je drvo palo preko kombija

Luka Lukić iz Gajeva i Jovo Nedić iz Gornje Slatine ozlijeđeni su jučer kada je u mjestu Crkvine kod Bosanskog Šamca veliko drvo palo na kombi kojim su se vozili magistralnom cestom. Lukić (1942) i Nedić (1953) zbrinuti su u šamačkom Domu zdravlja i upućeni u bolnicu u Doboj. Liječnik u Hitnoj pomoći u Šamcu Dragan Ilinčić rekao je da su oba muškarca dovezena oko podne i da je jedan imao ozljedu glave, a drugi ruke. Srećom, ozlijeđeni su izvan životne opasnosti. Mještani su ispričali da se Lukić vraćao s tržnice i da je povezao Jovu Nedića.

Radnik u obližnjoj autopraonici Miloš Kecman rekao je da se začuo prasak i da je vidio kako je drvo palo preko kombija. “Mi smo pritrčali i izvukli dva čovjeka. Ne mogu vjerovati da je jedan ostao živ, lice mu je bilo krvavo. Morali smo razvaliti vrata da ih izvučemo”, ispričao je Kecman. Vatrogasci su uklonili drvo i kombi, a promet je bio zaustavljen više od sat vremena.

U gotovo isto vrijeme, Nisvet M. iz Jajca lišen je slobode i zadržan jer je u mjestu Krezluk iz vatrenog oružja pogodio teretno vozilo za koje se pretpostavlja da je vlasništvo “Šumarije”. I tu, pukom srećom, žrtava nije bilo. Za razliku od ovih slučajeva, 58-godišnji radnik tvrtke “Wood team”d.o.o Ilijaš Nermin Serhatlić smrtno je stradao u užasnoj tragediji. Naime, prilikom preksinoćnog rada na stroju (višelisni cirkular), koji je obrađivao i izbacivao drvo, zadobio je teške ozljede od kojih je preminuo. Ili zbog kvara na samom stroju ili cirkularu, u jednom trenutku daska koja je izbačena iz stroja je pogodila Serhatlića u grudni koš i nanijela mu smrtonosne ozljede. Liječnici su mogli samo konstatirati smrt, Uz policiju, očevid su obavljali i vještaci medicinske te strojarske struke, kao i inspektor zaštite na radu.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
mozel
20:34 01.03.2012.

Vecernji nepose kako je drvo palo?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije