Prihvaćen prijedlog

Jednomjesečni pritvor za dilere

zatvor
Braco Selimović
20.12.2011.
u 11:21

Osumnjičeni se terete da su u tijekom listopada i prosinca ove godine držali opojne droge i neovlašteno iste prodavali na području općine Kakanj

Sudac za prethodni postupak Županijskog suda u Zenici prihvatio je prijedlog Županijskog tužiteljstva ZDŽ da se šestorici članova organizirane kriminalne grupe iz Kaknja, koja je vršila krivična djela iz oblasti zloporabe opojnih droga, odredi jednomjesečni pritvor.Županijsko tužiteljstvo Zeničko-dobojske županije je 16.prosinca uputilo sucu za prethodni postupak Županijskog suda u Zenici prijedlog za određivanje mjere pritvora protiv osumnjičenih D.M., rođenog 1983. godine, J.A., rođenog 1982. godine, Đ.S., rođenog 1978. godine, B.O., rođenog 1968. godine, Č.N., rođenog 1960. godine, i P.S., rođenog 1977. godine, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Osumnjičeni se terete da su u tijekom listopada i prosinca ove godine suprotno odredbama Zakona o sprječavanju i suzbijanju zloporaba opojnih droga neovlašteno, radi dalje prodaje, držali opojne droge i neovlašteno iste prodavali na području općine Kakanj.

Sudac za prethodni postupak Županijskog suda u Zenici je osumnjičenim odredio mjeru pritvora u trajanju od mjesec dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?