NESRETNI SLUČAJEVI

Jednog radnika parkinga metak pogodio u glavu, drugoga u srce

policija
VL FOTO
16.09.2011.
u 09:14

Dva slučaja u Velikoj Kladuši i Livnu u kojima je jedan radnik upucan u glavu, a drugi je počinio samoubojstv

U razmaku od svega dva sata u zapadnom dijelu BiH dogodila su se dva nesretna slučaja vezana za radnike parkinga. Prvo je u Velikoj Kladuši došlo do fizičkog obračuna i pokušaja ubojstva radnika Nurije Elezovića, koji je samo zahvaljujući nekom čudu ostao živ nakon što mu je sumještanin Lelo Tabaković zvani Mimin iz neposredne blizine pucao u glavu.

- Do sukoba je, navodno, došlo nakon što je njegov ‘klijent’ Mimin, nezadovoljan nekim od pravila parkiranja ili zadržavanja, nasrnuo na nesretnog radnika. Sukob riječima je prerastao u fizički obračun te je Mimin izvukao pištolj i pucao u glavu Elezovića. Međutim, metak je samo okrznuo Elezovića, nakon čega je u samoobrani svladao napadača i tom ga prilikom nekoliko puta ‘’upoznao’’ s rubom nogostupa. U međuvremenu je došla policija i cijela situacija se donekle smirila - ispričali su novinarima neki od očevidaca.

Nesretni Elezović je odmah prebačen u Dom zdravlja Velika Kladuša te je upućen u Županijsku bolnicu “Irfan Ljubijankić” u Bihaću, gdje liječnici navode da je zdravstveno stanje Elezovića trenutačno stabilno.

Otac 4 djece

U drugom slučaju, preksinoć iza 18.30 sati livanjska policija je zaprimila dojavu da je u mjestu Žirović, u pomoćnom objektu (štali) pored obiteljske kuće, Dražen Jukić, 39-godišnjak iz Livna, počinio samoubojstvo upotrebom automatske puške call. 7,62 mm. Kako se moglo neslužbeno čuti, nesretni je radnik parkinga u Livnu, inače otac četvero djece, uzeo iz rata zaostalu i skrivenu pušku te si pucao u srce. Sve se to događalo dok su se ispred kuće nalazili otac, stric, supruga i djeca.

Bez oproštajne poruke

- Nakon dolaska s posla nije pokazivao nikakve samoubilačke nakane. Doista, ništa nije upućivalo na takvo što. Primio se popravka kamiona pokraj štale i nitko pri tome od prisutnih nije obraćao posebnu pozornost na njega. Odjednom im je krv u žilama ‘sledio’ zvuk ispaljenog hica. Potrčali su u štalu i imali što vidjeti. Užas! Iza njega je ostalo četvero djece - kažu nam susjedi ožalošćene obitelji Jukić. Neslužbeno se također moglo čuti da nesretni Dražen iza sebe nije ostavio oproštajno pismo pa je tako zagonetan ostao i motiv ovoga očajnog čina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije