Koncert

Jedinstveni Đorđe Balašević Mostaru će podariti spektakl

Balašević
28.06.2013.
u 09:35

5. srpnja u 21 sat “Osmijeh se vraća u grad”, a Balašević će s obožavateljima podijeliti priče iz života uvezujući u to pjesme koje će donijeti osmijeh na lice, pokoju suzu i skriveni pogled u dubinu duše gdje ostaju lijepe uspomene

Neki novi klinci će 5. srpnja s ponosom reći “Osmijeh se vratio u grad” jer u grad na Neretvi svečano uplovljava Panonska mornarica s jednim od najvećih kantautora i književnika regije Đorđem Balaševićem.

Cijela regija na koncertu


Neprikosnoveni kralj pozornice dignut će Mostar, ali i cijelu Hercegovinu na noge s obzirom da organizatorima u Mostaru pristižu telefonski upiti i pisma iz cijele regije vezani uz detalje oko ovog izuzetnog koncerta tako da od Portoroža, Pule, Čakovca, Osijeka, Rijeke preko Splita, Dubrovnika, Podgorice pa sve do Skoplja. Pozitivne vibracije u Mostaru već se sada osjete. Starije generacije prisjećaju se svojih početaka uz Balaševića i njegovu glazbu, a oni mlađi uče ono što ne znaju u bogatom repertoaru velikog pjevača. Kako doznajemo, Balašević će generalnu probu koncerta, zatvorenog tipa održati dan ranije kako bi izvedba bila što profesionalnija.

Pjesme, priče, život...

S obzirom da gdje se god pojavi napravi velike stvari ni koncert u Mostaru ne bi trebao biti iznimka, a kao i uvijek Balašević će s obožavateljima podijeliti priče iz života, uvezujući u to pjesme koje će svima donijeti osmijeh na lice, pokoju suzu i skriveni pogled u dubinu duše gdje ostaju sve one lijepe, nezaboravne, ali i nepovratno proživljene uspomene. Mostar i cijela Hercegovina spremni su za koncert godine, a sam Balašević priznaje da je oduševljen dolaskom u Mostar. “Prva ljubav”, “Priča o Vasi Ladačkom”, “Plava balada”, “Berba 59”, “Noć kad sam preplivao Dunav” i brojne druge oživjet će u mostarskoj petosrpanjskoj noći, noći kada će se u 21 sat osmijeh vratiti u grad...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije