Veliki hendikep

Izgubljen za prvi dio prvenstva

GOŠK
VL FOTO
12.07.2012.
u 10:25

Pouzdani lijevi bočni Vedad Šabanović propustit će prvi dio sezone

Već na početku jednotjednih priprema u Kupresu trener Nogometnog kluba GOŠK Gabela Boris Gavran susreo se s prvim većim problemom oko igračkog kadra za nadolazeću sezonu Premijer nogometne lige BiH.

 Nezgodno uklizavanje

 Nedavna utakmica protiv Splita na turniru u Širokom Brijegu bila je kobna za uvijek pouzdanog  lijevog bočnog Vedada Šabanovića (povremeni i kapetan GOŠK-a) koji je pred sam kraj u jednom nezgodnom uklizavanju ozlijedio nogu. Točnije, došlo je do puknuća kosti  kod skočnog zgloba pa je Šabanović proteklih dana najviše vremena proveo po bolnicama snimajući nogu i u nadi da se ne radi o težoj ozljedi.Ipak, radi se o ozbiljnoj ozljedi pa je Šabanović jučer ujutro i operiran u bolnici u Konjicu te mu sada slijedi razdoblje oporavka i nada da će se moći priključiti svojim kolegama.

 Izgubljen za prvi dio

 -Na žalost, ozljeda je takva da smo Šabanovića izgubili za ovaj prvi dio prvenstva.To nam je veliki hendikep jer je to dobar, borben i pouzdan igrač koji uvijek na terenu daje svoj maksimum. Već na kraju te utakmice protiv Splita vidjelo se da Šabanović ne može nastaviti pripreme, a eto ipak je dobro da je operiran i da se sada može odmoriti. Svi se ipak nadamo kako će to razbolje oporavka biti kraće od onoga što se sada procjenjuje, rekao nam je jučer trener Musa u stanci između dva treninga na Kupresu. Za to vrijeme Vedad Šabanović se nakon operacije oporavljao u bolnici u Konjicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije