Uskoro kraj radovima

Izgradnja novog kružnog toka ušla u završnu fazu

Kružni tok
10.10.2012.
u 10:07

Idućih dana bi kružni tok trebao biti pušten u rad

Radovi rekonstrukcije koji se od mjeseca lipnja odvijaju u Dubrovačkoj ulici već se polako privode kraju i ulica počinje poprimati svoj završni izgled. Prema planu projekta predviđena je dogradnja dva kolnička traka i nogostupa na dijelu od zgrade Euroherca do križanja s Ulicom Blajburških žrtava, gdje je predviđena izgradnja rotora. U posljednje vrijeme je zbog izvođenja završnih radova na kružnom toku (rotor), na raskrižju Dubrovačke ulice i ulice Blajburških žrtava, dolazilo i do uvođenja posebne regulacije prometa kako bi se radovi što prije završili. Iako su radovi u navedenoj ulici prekidani zbog imovinsko-pravnih problema, zbog mjesta gdje nogostup ulazi jednim dijelom u obiteljsku parcelu, a i Vodovod je tražio mijenjanje vodovodnih cijevi, nakon nekog vremena su uredno nastavljeni. Na kružnom toku je započelo postavljanje novog sloja asfalta pa je time izgradnja ušla u završnu fazu.

 

Nakon što se postavi asfalt, a mjerodavne službe provedu nadzor tehničke ispravnosti, kružni bi tok idućih dana trebao i službeno biti pušten u funkciju.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mate45
14:41 11.10.2012.

U kojem se mjestu radi gdje se navedeni radovi izvode?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?