TURNIR

Izbor najgurmana, najšupljeg vratara, najljenijeg stokilaša

stokilasi
VL FOTO
12.08.2010.
u 08:12

Turnir stokilaša u Rakitnu poprimio je velike razmjere i posjećuju ga brojni gosti sa svih strana

U Rakitnu je sve uzavrelo na turniru stokilaša iako temperature oko ponoći spadnu i na desetak stupnjeva Celzijevih. Nitko se ne tuži na hladnoće jer je toliko zanimljivih događanja i na igralištu, i na tribinama, i pod šatorom da su svi u dobrom i veselom ozračju.

Nastupa Coce

Nakon što su Jarski tići pobijedili Osinjak, a Sokolovi visoko Lepirice, poznati su sudionici finala. To su tri širokobriješka sastava Bože pomozi, Jarski tići i Žuti mravi te posuški Sokolovi.

Večeras će igrati Jarski tići i Bože pomozi, a nakon utakmice predviđen je nastup Vinka Coce, stokilaša, koji će svakako biti atrakcija večeri.

No, ono što turnir čini posebno zanimljivim je izbor naj, na samom kraju, naravno, u prvom je planu finale i pobjednik.

Iz ekipe Bože pomozi najavljuju potvrdu prvaka i ove godine, ali posuški Sokolovi, nakon visoke pobjede nad Lepiricama (6:1) uvjereni su kako će oni zasjesti na prvo mjesto. I bitka za naj je vruća, a izvršit će se izbor najgurmana, najšupljeg vratara, naljenijeg stokilaša, pivopiju, mistera. Bit će i onih koji su “zaradili” prirast, a među njima je Maći Polić iz Sokolova koji je teži čak jedanaest kilograma nego prošle godine.

Mladi studenti


Organizatori turnira stokilaša primaju čestitke sa svih strana. Još jednom svi potvrđuju vrijednost sudionika jer se od zarađenog novca pomažu mladi rakitski studenti. Stoga stokilaše i sve donatore u Rakitnu već nazivaju herojima tog rekreacijsko-sportskog događaja.

Inače, finale se održava u u ponedjeljak, 16. kolovoza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?