Nakon pobjede

Ivica: Sad krećem u Švicarsku dogovorit se za operaciju

Ivica Kostelić, postolje, Kranjska Gora (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
10.03.2013.
u 16:04

- Ovo je važno mjesto za mene i moju obitelj, jer to je brdo na kojem sam vozio najviše utrka u životu

Ivica Kostelić fenomenalnom je vožnjom osvojio prvo mjesto na slalomu u Kranjskoj Gori. Nakon svoje 26. pobjede bio je presretan.

- Simbolična vrijednost pobjede jer je se dogodila deset godina nakon jedine moje pobjede u Kranjskoj Gori. Ovo je važno mjesto za mene i moju obitelj, jer to je brdo na kojem sam vozio najviše utrka u životu, prvi spust, imam puno prijatelja ovdje... - započeo je Kostelić nakon utrke.

Danas je imao startni broj 6 što mu nije bila neka prednost jer su uvjeti na stazi zbog kiše bili vrlo loši.

-Startni broj 6 nije bio prednost u ovakvim uvjetima, broj 1 je bio u velikoj prednosti nad svima. Mi treniramo puno na svim uvjetima i ne moram upotrijebiti posebne naočale, poput Hirschera (nap. a., te su otporne na kišu), da bih dobro vozio po kiši.
Nakon utrke Ivica se bacio na orehnjaču.
- Uh, odlična je, mogli bi mi malo spakirati - rekao je kroz smijeh te nastavio o vožnji:

- Nakon 1. vožnje vjerovao sam u pobjedu, iako je prednost vodećeg bila velika. No znao sam da je slalom prevrtljiv i da nije govoto do posljednjih vrata. Idem danas u Bad Ragaz, nekoliko mojih liječnika večeras ima konzilijarni pregled. U razgovoru sa mnom i mojom obitelji odlučit ćemo što ćemo, ali sigurno moram na operaciju.

>>>Fantastično: Kostelić pobjednik slaloma u Kranjskoj Gori!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?