SP u Garmisch-Partenkirchenu

Ivica Kostelić osmi u slalomu

\'Croatia\'s Ivica Kostelic  arrives in the finish area during the men\'s Alpine skiing World Championship Super G event in Garmisch Partenkirchen, southern Germany on February 9, 2011. AFP PHOTO / OD
AFP
20.02.2011.
u 09:30

Ivica je bio među najvećim favoritima, no u drugoj vožnji za pobjednikom Jean-Baptisteom Grangeom (1:41.72) zaostao sekundu i šesnest stotinki. Drugi je Šveđanin Jens Bygmark (+0.43), a treći Talijan Manfred Moelgg (+0.61)

Ivica je bio među najvećim favoritima, no u drugoj vožnji za pobjednikom Jean-Baptisteom Grangeom (1:41.72) zaostao sekundu i šesnest stotinki. Drugi je Šveđanin Jens Bygmark (+0.43),  a treći Talijan Manfred Moelgg (+0.61)

Nakon sjajne i pomalo iznenađujuće brončane medalje u superveleslalomu, te 13. mjesta u veleslalomu, Ivica Kostelić danas je među najvećim favoritima na slalomskoj utrci. Iako sam naglašava kako nikad na tamošnjoj stazi nije pobijedio i kako je forma daleko od siječanjske, njegovi nastupi u Garmischu potvrđuju da baš i nije tako.

- Vožnja je bila dobra, a u drugoj će se vožnji puno toga će se toga još promijeniti - kazao je Ivica nakon prvog laufa.

Filip Zubčić završio je 43. i plasirao se u drugu vožnju, budući na SP-u svi idu dalje, a Natko Zrnčić-Dim izletio je i nije završio prvu vožnju.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?