Luxemburg

Istraninu u disku zabio čašu u grkljan i usmrtio ga

arnel
Duško Marušić/PIXSELL
14.04.2011.
u 11:13

Arnel je od ozljede iskrvario u M Clubu u Hollerichu, u nedjelju u dva sata

Dvadesetčetverogodišnji Arnel bio je na prijateljevoj proslavi rođendana u noćnom klubu. Posvađao se s drugim mladićem, koji mu je zabio čašu u vrat. Vrlo brzo je iskrvario, pišu 24 sata.

– Posvađali su se zbog djevojke i taj je mladić jednostavno zabio čašu mom Arnelu u vrat. Pogodio ga je je ravno u venu i brzo je iskrvario, neutješno je rekao Esad Adrović (46) iz Raše u Istri. Njegova nećaka Arnela Adrovića (24) ubili su u diskoteci u Luxemburgu. Arnel je od ozljede iskrvario u M Clubu u Hollerichu, u nedjelju u dva sata. Mladić Arnel se prije deset godina odselio s obitelji u Luxemburg. Bio je omiljen među prijateljima.

- Svi su ga voljeli. Bio je radišan, dobar, povučen i pošten mladić. Slomljen sam, kao i njegova majka, koja je stigla iz Luxemburga. Uskoro očekujemo i njegova oca Senada. Majka je u šoku, njegov brat i dvije sestre također - objasnio je stric.

Tijelo će stići avionom i pokopat će ga na labinskom groblju.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

AV
avdul
00:04 16.04.2011.

Porodici Adrović iz Raše iskreno saučešće. Iako se ne poznajemo mi smo sigurno dalji rođaci. dr. Avdul Adrović, Tuzla

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije