TRAGEDIJA

Ispao kroz prozor vozila dok je mahao zastavom i poginuo

njemacka
16.06.2012.
u 10:50

Slavljenička vožnja s otvorenim prozorima u automobilu nakon utakmice Hrvatska - Italija završila je tragično za 22-godišnjeg Marka Nikolića

Slavljenička vožnja s otvorenim prozorima u automobilu nakon utakmice Hrvatska - Italija završila je tragično za 22-godišnjeg Marka Nikolića.

Mahao zastavom


Kako je i potvrdila frankfurtska policija, nesretni mladić ispao je kroz prozor zadnjih vrata iza suvozača na kojima je sjedio i mahao hrvatskom zastavom. Nejasno je kako je dva metra visoki Marko izgubio uporište i ravnotežu i pao unatrag. Glavom je udario u pločnik. Unatoč brzoj medicinskoj intervenciji, nesretnom mladiću, čija je majka Talijanka, a otac Hrvat, nije bilo spasa. Umro je ubrzo nakon što je dovezen u bolnicu.

Prije nego je stigla hitna pomoć, na mjesto nesreće stigao je i Markov otac Šimun Nikolić, rodom iz Rumboka kod Prozor - Rame, kojeg su odmah nazvali Markovi prijatelji s kojima se vozio nakon utakmice. - Još je bio živ kad sam stigao. Ozljede su bile takve da mu se nažalost nije moglo pomoći - kazao nam je otac nesretnog mladića koji je, kao i mlađi mu brat, rođen u Frankfurtu na Majni. - Rekao mi je da s prijateljima ide gledati utakmicu u hrvatski kafić te da sobom nosi i hrvatsku i talijansku zastavu. Marko inače nije pio i sigurno nije bio u alkoholiziranom stanju. Možda je popio koju pivu s društvom, ali ništa više - kaže njegov otac koji opovrgava navode policije o alkoholiziranom stanju poginulog te ostalih navijača osim vozača Passata.

Vozio Marokanac

- Auto je vozio njegov prijatelj Marokanac koji ne pije. Uz još dvojicu naših hrvatskih mladića s njima je bio i zajednički im prijatelj Nijemac. Nisu divljali niti su vozili u koloni s ostalim hrvatskim navijačima. Vraćali su se prema Panoramabadu u Bornheimu gdje obično idu igrati bilijar. To nije daleko od kuće gdje stanujemo i gdje se dogodila tragedija, riječi su bolom shrvanog oca koji se sa svojom četveročlanom obitelji ove godine namjeravao vratiti u Italiju, u jedno mjesto uz obale Garden Seea u blizini Brescie gdje su izgradili obiteljsku kuću.

Ključne riječi

Komentara 2

KO
kolovoz
09:56 17.06.2012.

moja iskrena sucut ozaloscenoj obitelji i prijateljima-mladi pazite

CI
cinbenik
11:52 17.06.2012.

Najiskrenije suosjecanje i sucut roditeljima i rodbini i prijateljima................

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije