SVEČANOST

Infrastrukturni projekti pomažu razvoju općine

Dan Općine
03.10.2013.
u 09:32

Održan je niz kulturnih i sportskih manifestacija

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Gornji Vakuf – Uskoplje održanoj 01. listopada završen je sedmodnevni program obilježavanja Dana općine Gornji Vakuf - Uskoplje. U proteklih sedam dana održano je niz kulturnih i sportskih manifestacija.

Zadovoljan načelnik


Nakon uvodnog pozdrava okupljenima, svečanu sjednicu otvorio je predsjednik općinskog vijeća Marinko Krajina, koji je prije svega čestitao Dan općine svim građanima općine Gornji Vakuf - Uskoplje. Svečanoj sjednici prisustvovali su načelnik općine Sead Čaušević, ministri u Vladi Županije SB, zastupnici županijskog sabora, federalnog parlamenta, načelnici susjednih općina, gospodarstvenici, predstavnici vjerskih zajednica i udruga proisteklih iz Domovinskog rata te dužnosnici iz mnogobrojnih političkih stranaka. U svome obraćanju, načelnik općine Gornji Vakuf - Uskoplje Sead Čaušević izdvojio je najznačajnije infrastrukturne projekte koji se odvijaju u općini Gornji Vakuf - Uskoplje. Ovom prigodom načelnik je izrazio zadovoljstvo stabilnom političkom situacijom na području općine koja je osnovni preduvjet za ostvarenje zacrtanih ciljeva. To su prije svega koncesije za istraživanje rude željeza i plemenitih metala, razvoj poljoprivrede, završetak dječjeg vrtića, nastavak radova u industrijskoj zoni, realizacija brojnih infrastrukturnih projekata koji će donijeti više radnih mjesta i bolje uvjete života za stanovnike ove općine.

Nagrade za doprinos

Ovogodišnji dobitnici Povelje s grbom općine Gornji Vakuf - Uskoplje za izuzetan doprinos u razvoju sporta su klub sjedeće odbojke SKISO “SLoga”, te nogometni klub HNK “Sloga”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?