ABA LIGA

Igokea će u Zagrebu pokušati napraviti još jedno “čudo”

Igokea
05.11.2012.
u 10:18

Cedevita je u prošlom kolu poražena od Zadra na svom parketu, što sigurno nisu planirali. Taj poraz im je sigurno pomutio planove

Najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela regionalne ABA lige Igokea iz Aleksandrovca pokušat će napraviti još jedno čudo. U 7. kolu ABA lige ekipa Dragana Bajića gostuje u Zagrebu kod euroligaša Cedevite. Košarkaši Igokee pokušat će ostati neporaženi i nakon najtežega gostovanja. U prošlom kolu Eurolige ekipa iz Zagreba je napokon zaigrala na očekivanoj razini. Iako su poraženi od Olimpijakosa 77:79, trener Božidar Maljković je napokon bio zadovoljan. U pripremnom ciklusu ova dva tima su već igrala, i to u Zagrebu kad je Igokea slavila 72:67. Međutim, sad je u pitanju natjecateljski meč.

- Cedevita je u prošlom kolu poražena od Zadra na svom parketu. Taj poraz im je sigurno pomutio planove jer nisu ostvarili željene rezultate. Oni će zbog toga igrati pod pritiskom, a mi ćemo to pokušati iskoristiti kao i u duelu s Crvenom zvezdom. Njihov imperativ pobjede je naša prigoda da ih pokušamo iznenaditi. Idemo u Zagreb maksimalno rasterećeni, ali i motivirani da napravimo što bolji rezultat i ako nam se ukaže prilika da dođemo do novog trijumfa. Posljednja utakmica u Euroligi protiv Olimpijakosa je pokazala da su i oni u usponu forme. Imaju dovoljno kvalitetnih igrača da se ne osjeti taj ritam igranja – rekao je Komatina, koji očekuje da će se u timu ipak pojaviti centar Corsli Edwards. On je odradio samo jedan trening nakon duela sa Olimpijom i pitanje koliko će biti u stanju da pomogne svojim suigračima na ovom meču protiv svog bivšeg kluba.

Njegov suigrač Nebojša Joksimović je ulogu favorita prepustio Cedeviti.

- Zagrepčani su favoriti bez obzira na naš perfektan start. Cedevita je iskusna ekipa. Jasno je da nas čeka težak meč, međutim pokazali smo da možemo da se nosimo i s najjačim timovima u regiji, tako da nema predaje. Ako odigramo obranu kao na prethodnim gostovanjima, vjerujem da možemo iznenaditi domaćina – ističe Joksimović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije