PRIPREME

I po hladnoći rade da budu što spremniji za sezonu

dzidic
VL FOTO
30.12.2010.
u 09:36

U Široki dolazi još jedan Argentinac, ofenzivni vezni Maximilian Chevrot

Iako je trener Širokoga Brijega Ivo Ištuk zakazao prozivku tek za 10. siječnja, kada bi momčad trebala otpočeti pripreme za novu sezonu, to ne znači kako su igrači dobili zapovijed da se do tada prepuste neradu i ljenčarenju. Sve je planirano, pa će neki odmarati duže, drugi kraće.

Samostalne pripreme

Pojedinci koji su jesenas bili manje u kadru, ili zbog ozljeda nisu redovito igrali, stanku su koristili tako da su se samostalno pripremali. Od utorka rade momčadski na travnjacima SC Musa – Karačić na Blatu pod kontrolom kondicijskog trenera Franje Hrkaća:

-Treninzi su planirani za utorak, srijedu, četvrtak i petak. Subota i nedjelja su slobodni zbog novogodišnjih blagdana, od ponedjeljka ćemo raditi svakodnevno do prozivke. Neće svi početi istodobno. Na prvi trening nije došao Zakarić, ali ga već sutra očekujem, rekao nam je Hrkać, dodavši da je jedini mali problem hladnoća.

Ivica Džidić ozlijedio je mišić na utakmici protiv Sarajeva. Sada je potpuno zdrav. S Hrkaćem je počeo raditi još ranije:

-Moram se dobro pripremiti, jer čeka nas naporna sezona i ispunjavanje velikih ciljeva. Nije mi ništa teško, želja da se dobro pripremim jača je od hladnoće, kaže Džidić.

Varei najteže

Sinoć je iz Argentine trebao doputovati napadač Varea i pridružiti se treninzima. Njemu će biti najteže prilagoditi se na niske temperature, jer u njegovoj domovini je ljeto.

Kao što smo već pisali, Varea karijeru sigurno nastavlja na Pecari, a napisi o njegovu prelasku u Hajduk i(li) Vojvodinu spadaju u kategoriju novinskih pataka. To nam je potvrdio i tajnik kluba Dragan Soldo:

-Varea ostaje, ali on neće biti jedini Argentinac na Pecari. Uskoro stiže i njegov zemljak Maximilian Chevrot, ofenzivni vezni igrač (23). Pišu novine i o još jednom Argentincu (Ignacio Anivole), ali mi o tome nemamo pojma.

Sve smo dogovorili i o povratku Marcijana na Pecaru, on će doći odmah poslije Nove godine i potpisati ugovor. Drugih novina za sada nema, možda ih i ne bude, rekao nam je Soldo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije