prozivka

I. Grubišić: Birači su dolazili iz BiH i za 200 kuna glasali za HDZ!

ivan grubisic,glasovanje,izbori,portal
Tino Jurić/PIXSELL
27.05.2013.
u 16:27

Zaključio je da je desna opcija u sprezi s policijom koja na to nije reagirala. Sumnja i u nepravilnosti u Sinju odakle su rezultati stigli u dva sata ujutro izravno u DIP.

Don Ivan Grubišić, kandidat za splitsko-dalmatinskog župana, izjavio je da su tijekom glasovanja u prvom izbornom krugu u Imotski i Vrliku autobusima dolazili birači iz Bosne i Hercegovine koji su glasali za HDZ. Uz to, kaže da je 1500 birača iz susjedne države od imotskog gradonačelnika dobilo po 200 kuna. Zaključio je da je desna opcija u sprezi s policijom koja na to nije reagirala. Sumnja i u nepravilnosti u Sinju odakle su rezultati stigli u dva sata ujutro izravno u DIP. Uz to, ima informacije da su na nedjeljnoj misi neki svećenici poručivali vjernicima da ne glasaju „za onog popa“ i neka se „taj pop“ vrati Crkvi.

– I u Kaštelima je bio napad na mene, ničim izazvan. Neki u Crkvi rade za suprotnu stranu. Crkva je u povijesnom autu, ako se netko bori za prava Crkve, onda sam to ja, kritičan i dobronamjeran – zaključio je don Ivan koji je predstavio svoj gospodarski program, ali i kritizirao svoga protukandidata Zlatka Ževrnju iz HDZ-a.

Nikša Jajac, kandidat za dožupana, kaže da se Dugopolje predstavlja kao gospodarsko čudo, a ima samo osam posto proizvodnih pogona, ostalo su uslužne djelatnosti, odnosno mahom skladišta, dok je 50 posto izvan funkcije. 

>> 'U Crkvi ima tajnih službi, pratile su me'

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?