intervencija u eteru

"Hvala na pozivu, gospođo Kosor, poslušat ćemo i druge"

pas-novi
Foto: Foto: GSS
1/2
14.12.2011.
u 11:32

Kosor je, kao "osoba koja je nekada radila taj posao" željela "kolegama" objasniti kako se radi

– Hvala vam na pozivu, gospođo Kosor, sada ćemo čuti još nekoga od naših slušatelja – prekinuo je voditelj Darko Labor Jadranku Kosor koja se javila u eter emisije ''U mreži prvog'' Hrvatskog radija kako bi intervenirala na komentare slušatelja koji su raspravljali o HDZ-u i Ivi Sanaderu te optužnici protiv HDZ-a za Fimi mediju.

Kosor je, kao "osoba koja je nekada radila taj posao" željela "kolegama" objasniti kako se radi i istaknuti kako je jedan od sugovornika izrekao laž da je i sama uzela novac.

– To odlučno demantiram, a to ću učiniti i preko odvjetnika. Vi na radiju niste dobili spis i ne znate o čemu je riječ i molim vas da ne pritišćete pravosuđe – naglasila je Kosor.

– Smatram da ste po načelima profesionalnosti trebali i sami pozvati nekoga iz HDZ-a jer je to tema vaše emisije. HDZ je velika stranka časnih i poštenih ljudi. Zanimljivo je da se niste referirali na neke napise iz medija o Croatia osiguranju, Coningu, davanju kredita i tako dalje – nastavila je Kosor dok je Labor nije prekinuo kako bi ostalim slušateljima Hrvatskog radija dao priliku da iskažu svoje mišljenje.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije