Nema dogovora

Hrvatske stranke šute, HVIDR-a planira prosvjede i blokade cesta

Prosvjedi
23.11.2012.
u 09:34

Iz HVIDR-e su nam jučer rekli kako će blokade prometnica trajati sve dok se ne riješe zahtjevi i ne prekine nelegalna revizija

Danas istječe rok koji je čelništvo HVIDR-e dalo hrvatskim političkim strankama u BiH za izjašnjavanje o potpori po pitanju nelegalne revizije braniteljske populacije u Federaciji. Kako smo jučer neslužbeno doznali iz HVIDR-e, niti jedna stranka do sada nije poslala svoj odgovor na adresu ove udruge, pa se može pretpostaviti kakav će biti rasplet ove situacije. - 23. studenoga je zadnji rok do kojega su se stranke trebale očitovati o ovom pitanju. Ako ne dobijemo odgovore, mi ćemo odmah pokrenuti procedure za štrajkove i blokade prometnice. Te blokade neće biti privremene nego će trajati sve dok se naši problemi ne riješe - rekli su nam jučer u HVIDR-i. Inače, hrvatski stradalnici već godinama traže aktivnije uključivanje hrvatskih političkih stranaka u rješavanje problema koji se odnose na ovu populaciju. Može se slobodno reći kako stranke do sada nisu pokazale previše zanimanja ni razumijevanja za ovu temu.

- Nama je jasno kako se rješava kriza vlasti, ali uvijek kada treba riješiti naše probleme rješavaju se neke druge krize. Mi više nećemo čekati nego ćemo reagirati masovnim prosvjedima i blokadama prometnica. Možda će onda netko primijetiti da postojimo i da se naša prava svaki dan grubo krše. Oni koji nas “gaze” za to ne snose nikakvu odgovornost - zaključili su jučer naši sugovornici.

Ključne riječi

Komentara 2

BU
Buranglez
23:10 23.11.2012.

samo ustrajte ako popustite to je karastrofa za invalide oni dobijaju sve a vi nista zato oni sute

Avatar bucalo
bucalo
23:37 23.11.2012.

u boj za pravdu,ako to postoji u biH

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?