Međunarodni projekt

Hrvatska premijera predstave ''Crossings'' u HNK Zajc

Crossings
HNK Rijeka
18.09.2012.
u 14:54

Singapursku premijeru predstava je doživjela u teatru Esplanade ''The Studio season'' 16. kolovoza 2012

U riječkom HNK Ivana pl. Zajca premijerno će u srijedu 19. rujna u 20 sati biti izvedena predstava ''Crossings''. Nastala u produkciji riječkog Trafika i The Necessary Stagea iz Singapura te koprodukciji riječkog HNK i Esplanade – Theatres on the Bay, kao dio programa The Studios (Singapur), predstava je to koja multidisciplinarnom suradnjom umjetnika iz Hrvatske i Singapura istražuje suživot, razumijevanje i miješanje različitih kultura.

Kolektiv predstave čine izvođači Chuang Xiu'er, Sharda Harrison, Edvin Liverić, Najib Soiman i Žak Valenta, redatelj Alvin Tan, skladatelj i izvođač Josip Maršić, oblikovatelj zvuka Bani Haykal, oblikovateljica videa i digitalne obrade Ana Jurčić, scenograf Vincent Lim, dramaturg Haresh Sharma i multimedijalni umjetnik Loo Zihan.

Singapursku premijeru predstava je doživjela u teatru Esplanade ''The Studio season'' 16. kolovoza 2012. Nakon hrvatske premijere u Rijeci slijede i dvije reprize u četvrtak 20. rujna.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?