reakcija iz srbije

“Hrvatska policija znala je da se Kalinić i Simović kriju u RH!”

bomba
Arhiva VL
09.06.2010.
u 00:53

Simović se povezao sa najjačim hrvatskim mafijaškim grupama koje ga štite.

Direktor srbijanske policije Milorad Veljović sinoć je za B92 u vezi sa ranjavanjem i uhićenjem Sretka Kalinića u Zagrebu rekao kako je moguće da je to povezano sa nedavnim ubojstvom Cvetka Simića, te da nije siguran kako se to ne tiče i klana Darka Šarića, te da će uslijediti nova uhićenja. Dodao je i da su postojala operativna saznanja da se Kalinić i Miloš Simović nalaze na hrvatskom teritoriju, ali o detaljima nije htio govoriti.

>>Zagreb: U Kalinića pucao jedan od ubojica premijera Z. Đinđića 

Također za B92, Miljko Radisavljević, specijalni tužitelj za borbu protiv organiziranog kriminala u Srbiji naveo je da će Srbija tražiti Kalinićevu ekstradiciju. Inače, još u travnju srbijanski Press online objavio je informaciju, potvrđenu iz visokih srbijanskih policijskih izvora, da se Simović skriva u Zagrebu te da ga je tu posjećivala i supruga i to preko BiH, kako bi zamela trag. Tvrdili su da se i on često iz Hrvatske prebacuje u BiH i druge države.

Prema tadašnjim operativnim podacima srpskih tajnih službi i policije, kako je pisao Press, Simović je u Hrvatskoj ostvario dobre veze sa tamošnjim podzemljem, “a povremeno se susretao sa još dva „zemunca” - Ninoslavom Konstantinovićem i Sretkom Kalinićem, koji rade za mafiju sa juga Italije”.

Tvrdili su i da hrvatska policija ima podatke da se Simović povezao sa najjačim hrvatskim mafijaškim grupama koje ga štite. To im je rečeno za istrage slučaja Pukanić i jarunskog leša.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?