nema ozlijeđenih

Hollandeov zrakoplov na putu u Berlin udarila munja

'France's opposition Socialist Party (PS) candidate Francois Hollande gestures after casting his ballot during the first round of the 2012 French Presidential election on April 22, 2012 in Tulle, cen
AFP/PIXSELL
15.05.2012.
u 18:51

Novi francuski predsjednik nakon prisege poletio je za Berlin na sastanak s Angelom Merkel, no morao se vratiti jer je zrakoplov pogodila munja

Zrakoplov novog francuskog predsjednika Francoisa Hollandea udarila je munja na putu u Berlin pa se morao vratiti u Pariz.

– Zrakoplov je pogodila munja pa se vratio nazad u Pariz iz sigurnosnih razloga. No, predsjednik je već sada na putu u Berlin – kazao je za AFP glasnogovornik ministarstva obrane. Na sreću, nitko nije ozlijeđen.

Hollande se u Berlinu treba sastati s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel. Na prvi službeni put otkad je preuzeo dužnost predsjednika Francuske krenuo je nekoliko sati nakon prisege.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?