Okupljanje legendi

Hodžić dobio nagradu za životno djelo pa okupio uzore i suigrače

tarik
vl
30.03.2012.
u 09:57

Želio je svojim uzorima, ali i suigračima i prijateljima pokazati Povelju za životno djelo Galatasaray

Povodom obilježavanja 25 godina postojanja poznate ćevabdžinice Galatasaray u srcu Baščaršije, njen vlasnik Tarik Hodžić, proslavljeni napadač turske ekipe Galatasaraya, pozvao je svoje prijatelje, bosanskohercegovačke nogometne legende predvođene Ivicom Osimom.

 

Povelja za životno djelo

 

Želio je svojim nogometnim uzorima, ali i suigračima te prijateljima pokazati Povelju za životno djelo Galatasaray, koju je nedavno dobio u Istanbulu.

 

Ovaj jubilej, ali i veliko priznanje, Hodžić, koji je ponikao u ekipi s Grbavice, proslavio je s Ivicom Osimom, Mirsadom Fazlagićem, Ibrom Biogradlićem, Fuadom Muzurovićem, Safetom Sušićem, Refikom Šabanadžovićem, Borisom Bračuljem, Zdenkom Jelićem i brojnim drugima.

 

- Ovaj restoran sam napravio igrajući za Galatasaray, a do danas se tu okupljaju brojni nogometaši, ostali sportaši, javne osobe pa i predsjednici država. Ipak, najdraže mi je kada se nađem u društvu velikih legendi, baš kao i ovaj put.

 

Bio spreman i umrijeti

 

Kada su mi nedavno uručili ovu nagradu u Istanbulu, mislio sam da ću umrijeti od sreće, a i da sam umro ne bi mi bilo žao, rekao je uzbuđeni slavljenik Tarik Hodžić, vlasnik najpoznatije ćevabdžinice u Sarajevu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?