KAKAV OTAC...

Himmlerova kći i danas djelatno štiti živuće naciste

him
23.06.2011.
u 08:00

Ona prikuplja novac za organizaciju “Tiha pomoć”. Riječ je o udruzi osnovanoj još 1951. godine, koju su utemeljili bivši esesovci

Kći zloglasnog vođe nacističkog SS-a Heinricha Himmlera, Gudrun Burwitz (81) i danas djeluje na zaštiti nacista, piše britanski Daily Mail. 

Ona prikuplja novac za organizaciju “Tiha pomoć”. Riječ je o udruzi osnovanoj još 1951. godine, koju su utemeljili bivši esesovci, a radi na tome da zaštiti živuće naciste od progona i izvođenje pred lice pravde. Daily Mail navodi i imena nekim nacista kojima je "Tiha pomoć" uistinu pomogla da izbjegnu izručenje i suđenje...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kusturica
kusturica
21:22 23.06.2011.

pa sad će, lijepo, ekonomskim putem okupirat cijelu EU, bolje nego ratom, Njemci su, a i sad drže mislim dvije, pola Afrike držali kao kolonizatori. Sad iz jedne države vade rudu, a nje ima samo u toj drzavi, bez kojeje se ne može napraviti ni jedan mobitel, dok im jedna drzava u Africi, služi za otpad starih auta i računala.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?