Posvojena kći

Hana Gadafi ipak je živa i zdrava iako je navodno ubijena još 1986.

Blanka Vlašić
Tino Jurić
23.09.2011.
u 10:22

Kratki "kućni" video snimljen je tri godine nakon američkog napada u kojem je navodno poginula zbog čega je Gadafi prezirao Zapad

Još jedna snimka Muammara Gadafija s obitelji uzdrmala je svijet. Na snimci je prikazan pukovnik u igri s djecom krajem 80-ih godina, a uz raznježenog pukovnika snimka otkriva još jednu šokantnu istinu – Hana Gadafi, posvojena Gadafijeva kći, koja je navodno poginula za vrijeme američkog raketiranja Bab Al-Azizija 1986. godine, živa je i vrlo razigrana djevojčica.

Kratki "kućni" video snimljen je tri godine nakon američkog napada, javlja Telegraph, a na snimci se izvrsno čuje kako ju sam pukovnik, ali i ostali članovi obitelji zovu imenom.

Djevojčica s te snimke iznimno liči na odraslu djevojku također znanu kao Hana Gadafi čije školske svjedodžbe su pronađene u jednoj od spavaćih soba Gadafijevog utočišta nakon pada njegovog režima.

Mala junakinja Hana, kako ju na snimci naziva Gadafi, godinama je bila izgovor za pukovnikov sukob sa zapadnim zemljama, a njegovi dužnosnici tvrde kako je pukovnikova obitelj nakon Haninog ubojstva posvojila drugu djevojčicu i nadjenula joj isto ime

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?