Suradnja

Guardiolina Barça mora biti i najmodernija

'barcellona2010_nnn_spo_0212'
'© MIGUEL RUIZ/FCBARCELONA'
03.12.2010.
u 10:51

Moderni muškarac u očima modno-nogometnog spoja. Uz odijela, na kojima dominiraju detalji s Barçinim simbolima, Dean i Dan Caten dizajnirali su i cipele za igrače.

Osim na nogometnim terenima, nogometaši Barcelone skupljaju bodove i na modnoj sceni. Titula najbolje odjevenih sportaša teško će im izmaknuti jer su nedavno potpisali ugovor sa slavnom modnom markom Dsquared.

Odijela, košulje i kravate s prepoznatljivim Barçinim simbolima u svim nijansama sive izrađeni su od najfinijih materijala – vune, svile i organskog pamuka.

Juve postavio standarde

Osim odjeće, modni blizanci Dean i Dan Caten, kreativci koji se skrivaju iza marke Dsquared, za Barcelonine igrače osmislili su i kožne cipele i čizme.

– Jako nam je drago što je došlo do suradnje, veliki smo navijači Barcelone i počašćeni smo što će ovakvi vrhunski sportaši svijetom pronositi viziju našeg modernog muškarca – istakli su Dean i Dan Caten.

Inače, prije Barcelone, tri su se godine blizanci brinuli za styling nogometaša Juventusa, koje su talijanski modni mediji i proglasili najbolje odjevenim sportašima na Apeninskom poluotoku.

Trend visoke mode na sportskim terenima prisutan je već desetak godina, a led je probila talijanska nacionalna vrsta koja se na svim natjecanjima pojavljuje u posebnim odijelima, šivanima samo za taj spektakl. Tako su na posljednjem Euru Azzuri nosili kreacije Armanija, a na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi osvanuli su u odijelima s potpisom Dolce&Gabbane.

Pep prima čestitke

Pep Guardiola, trener Barcelone, svoje novo odijelo nosio je i u susretu s Real Madridom, nakon kojeg je, osim za visoku pobjedu, primao i čestitke za izvrstan stil odijevanja.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije