Konkurencija Mandži

Guardiola: Gomez je igrač Bayerna, sigurno će dobit priliku

\'Bayern Munich\'s player Arjen Robben (R) cheers with his teammate Mario Gomez after scoring the 2-1 goal during the Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Werder Bremen at the Allianz
PA/Pixsell
25.06.2013.
u 12:18

- Znamo da je Gomezova želja odlazak ovog ljeta. Istina, on je na izlaznim vratima, ali mi još nismo dobili nikakvu službenu ponudu

Na početku prošle sezone Mario Gomez bio je jedna od glavnih zvijezda Bayerna, mjesto u početnom sastavu bilo mu je zacementirano, ali je to promijenio Mario Mandžukić koji ga je odličnim igrama izbacio iz sastava. Gomez je zbog toga nezadovoljan i želi napustiti klub.

- Znamo da je Gomezova želja odlazak ovog ljeta. Istina, on je na izlaznim vratima, ali mi još nismo dobili nikakvu službenu ponudu od bilo kojeg kluba, rekao je izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Ipak, novi trener Pep Guardiola spreman mu je dati priliku.

- Gomez pripada nama. Trenutačno je Bayernov igrač i tako ću ga i tretirati. Bit će prisutan na prvom treningu naše momčadi. Imat će svoju šansu – poručio je Guardiola.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije