Gabela

GOŠK na visokoj razini, "lavovi" dominirali protiv Leotara

GOŠK
25.04.2013.
u 10:29

Bekić, Ivičić i Jusufbašić sjajno su igrali i prošlo kolo u Mostaru sa Zrinjskim

Konačno je i publika u Gabeli mogla uživati u jednoj učinkovitoj izvedbi GOŠK-a koji je jučer na Podavali s 3:1 slavio protiv trebinjskog Leotara. Nakon svih ranijih prosipanja domaćih bodova, GOŠK je bio uvjerljiv i tako na najbolji način krunisao onu veliku pobjedu nad Zrinjskim u prošlom kolu nogometne Premijer lige BiH. Gosti iz Trebinja jučer su tek u prvih pet minuta u dvije situacije nešto ozbiljnije zaprijetili domaćem vrataru Sušcu.

Brojne prigode

I to je bilo skoro sve što su Trebinjci jučer prikazali u Gabeli, a na drugoj strani nogometaši GOŠK-a cijelo su vrijeme dominirali na terenu te stvarali i brojne prigode. U prvih pola sata zaprijetili su Ivičić i Jusufbašić. Kao rezultat tog pritiska u 36. minuti domaći dolaze u vodstvo rijetko viđenim pogotkom na bh. terenima. Vratar Sušac je rukom izbacio loptu skroz do centra gdje ju je prihvatio Bekić i sjurio se k vratima Leotara i s vrha kaznenog prostora, malo iskosa, ubacio loptu pred natrčalog Ivičića koji je hladnokrvno posprema u mrežu nemoćnog vratara Kukrike. Dvije minute kasnije domaći su povećali svoje vodstvo. Ovoga puta u ulozi je strijelca bio Bekić koji je najprije dobio jednu odličnu loptu od Bošnjaka te se lako oslobodio svoga čuvara i onda krenuo korak-dva naprijed i jakim udarcem loptu prosto zakucao u mrežu gostiju. I nakon drugog postignutog pogotka Gabeljani nisu stali s pritiscima k vratima Leotara, ali se na poluvrijeme ipak otišlo s 2:0 za GOŠK. U nastavku utakmice trener Mladina je osvježio svoju ekipu, ali to nije ništa umanjilo pritisak i inicijativu domaćih koji su u 58. minuti došli i do uvjerljivih 3:0. S desne je strane odlično prošao Ramović, ušao u kazneni prostor Leotara, i uputio povratnu loptu na koju je natrčao Jusufbašić i s desetak metara je zakucao ispod grede vratara gostiju Kukrike. U 89. minuti iz jedne polukontre Cimirot pogađa za konačnih 3:1.

Mladina zadovoljan

- Nakon šoka protiv Veleža pokazali smo karakter te uknjižili ove dvije velike pobjede nad Zrinjskim i evo protiv Leotara. Bilo je vidljivo da smo dominirali od samog početka pa onda moramo biti zadovoljni. Ovo je također velika pobjeda s kojom smo se vratili u život, ali treba ovako nastaviti - nakon utakmice je rekao trener GOŠK-a Mladina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije