Momčad iz Gabele

GOŠK je svoj cilj na koncu i ostvario

Velež GOŠK
25.05.2012.
u 10:11

Nogometaši iz Gabele bili su jednom nogom u federalnoj ligi

Igrači GOŠK-a u samo desetak dana prošli su težak put. Prošlo je tek 10 dana od šokantnog domaćeg poraza od Slobode do velike pobjede protiv Veleža.

Šok za šokom

Nakon Slobode (1:4) i Čelika (0:0) cijela je Gabela zanijemjela i bila u strahu od ispadanja GOŠK-a iz Premijer lige. Ostala je samo ta utakmica u Vrapčićima gdje je GOŠK-u jedino pobjeda dolazila u obzir. Stoga su mnogi već nakon Čelika bili uvjereni da je ovo kraj za GOŠK i da nema više nikakvih izgleda da se ostane u Premijer ligi. Da stvar bude još gora, Velež je u toj utakmici do 80. minute vodio 1:0 i mnogi su tada GOŠK-a vidjeli u Prvoj federalnoj ligi. No, slijedi nevjerojatnih pet minuta GOŠK-a i veliki preokret. Kapetan Helvida, a onda i Grgić u samo su dvije minute vratili svoj klub iz društva otpisanih. Uslijedilo je neviđeno slavlje igrača, trenera i članova Uprave te većeg broja gledatelja koji su išli u Vrapčiće pratiti svoje ljubimce. A onda se stvorila i velika kolona vozila i autobus s igračima GOŠK-a pa se sviralo i slavilo sve od Mostara do Gabele. - Ovo nam je kao da smo se ponovno rodili. I mnogi su igrači na terenu bili skoro potonuli kada smo primili taj pogodak desetak minuta pred kraj, jer je Velež do tada bio dosta bolji. A onda slijede dva pogotka glavom u samo dvije minute i vjerujte da nismo ni mogli vjerovati što se događa u tim trenucima. Tih posljednjih nekoliko minuta bilo nam je kao vječnost, jer smo svim silama branili pobjedu koja nas ostavlja u Premijer ligi. I eto uspjeli smo. Bitno je da smo ostvarili cilj i da se malo odmorimo, a onda ima vremena za razgovore i analize, rekao nam je vratar GOŠK-a Nikola Schreng koji je obranio nekoliko “zicera” igračima Veleža i tako postao jedan od junaka susreta.

Slavlje i roštilj

- Bilo je zaista šokantno, ali eto na kraju nam su nam se pozitivno vratili svi oni pehovi koje smo tijekom sezone u nekim situacijama imali. Kada smo primili taj pogodak i ja sam pomislio da je gotovo, ali eto brzo smo izjednačili i onda dok se igrači Veleža još nisu ni snašli postigli i drugi pogodak. Krvavo smo branili rezultat u posljednjih pet minuta. Moramo se sada psihički odmoriti nakon svih tih šokantnih situacija tijekom sezone, istaknuo je trener Boris Gavran koji je jučer s igračima i članovima Uprave imao sastanak, a onda je uslijedio i zajednički roštilj i nastavak slavlja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije