iza kulisa

Goran Ivanišević s kamerom, kao reporter CNN-a

Goran Ivanišević
Sanjin Strukić/Pixsell
09.02.2013.
u 12:51

Ivaniševićeva karizma i Horvatova sposobnost privukli na Zagreb Indoors slavnu TV kuću

Iza kulisa događaju se, obično, najzanimljivije priče. U teniskom svijetu za takve se specijalizirao CNN, koji u polusatnoj emisiji \"Open Court\" otkriva pozadine najpoznatijih turnira poput Wimbledona ili US Opena, a kroz prizme sportaša poput Novaka Đokovića, Borisa Beckera, Rafaela Nadala... Iako naš turnir s Grand Slamovima može biti u istoj rečenici samo ako naglas čitate kalendar Toura, CNN se zainteresirao za Zagreb Indoors zbog Gorana Ivaniševića te upravo snimaju po gradu...

Voditelj je Pat Cash

– To je fantastična vijest! Promocija kakva se ne može platiti. Nije riječ o minuti ili dvije priloga, nego o cijeloj emisiji. Nikad još zbog nas nisu dolazili u Hrvatsku, zanimljiv im je Goran, čuli su da je turnir dobar, a ovdje su i zbog grada. Ne znam TV kuću koja ima veću gledanost u svijetu, a zamislite samo koliko stoji sekunda na CNN-u... – veselio se Branimir Horvat, odnedavno visokopozicionirani član ATP-ove vlade.

I nova funkcija \"pogurala\" je CNN-ovu ekipu da iz Australije krene prema Hrvatskoj. Inače, to je drugi put u mjesec dana da Amerikanci zbog sporta dolaze u Zagreb. Bili su na Snježnoj kraljici. Goran će biti glavni reporter. Inače je vodi Australac Pat Cash, koji je u finalu Wimbledona 1987. pobijedio Ivana Lendla.

– U emisiji Goran će pokazati što radi, od komentiranja na televiziji, razgovora sa sponzorima, intervjua, treninga s Bornom Ćorićem, našim najboljim juniorom, ali ih i odvesti na mjesto na kojem u gradu pije kavu, upoznati ih sa sinom Emanuelom, odigrati malo nogometa... – dodaje Horvat.

Igrači si plaćaju put

Kakve su obaveze organizatora prema igračima i njihovim timovima kad je riječ o turniru, tko im plaća smještaj?

– Službeni hotel je Sheraton, a mi kao organizatori dužni smo pokriti troškove samo igračima. Treneri, obitelj i druga pratnja smještaj plaćaju sami. Igrači snose trošak puta, mi ih dočekujemo na aerodromu i organiziramo prijevoz do hotela – dodao je Horvat.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije