KVALIFIKACIJE za ep

Goluža protiv Litve bez Balića, pobjeda neupitna

Hrvatska Rumunjska (1)
Slavko Midžor/Pixsell
31.10.2010.
u 10:54

Zbog košarkaške utakmice reprezentacija nije jučer mogla trenirati u dvorani gdje se danas igra

Rukometaši Hrvatske danas će u Vilniusu odigrati drugu utakmicu kvalifikacija za odlazak na europsko prvenstvo koje će se 2012. godine igrati u Srbiji. Suparnik nam je Litva, koja je u prvom kolu uvjerljivo pobijeđena u Španjolskoj (17:33).

- Iskreno, ne znam puno o njima. I ne treba se previše zamarati time. Važno je da odigramo isto kao protiv Rumunja, posebice u obrani - istaknuo je Slavko Goluža, izbornik Hrvatske.

Na službenim plakatima za utakmicu smiješi se Ivano Balić, ali rukometni Mozart nije došao. Zbog bolova u leđima ostao je u Zagrebu. Da je neka jača utakmica, stisnuo bi Ivano zube. Ovako će Domagoj Duvnjak, igrač njemačkog Hamburga, imati veću minutažu, a poznavajući ga, neće se previše buniti.

- Sigurno je da Litvu shvaćamo ozbiljno i ne smijemo si dopustiti da se dovedemo u situaciju da s njima igramo u egalu - rekao je Lacković.

Naša reprezentacija jučer nije trenirala u dvorani u kojoj će se danas (17 sati) igrati utakmica. Naime, jučer su u toj dvorani igrali košarkaši Lietuvos Rytasa. Činjenica je da je košarka u Litvi znatno popularnija od rukometa, ali se svejedno očekuje velik posjet jer u goste dolaze europski i svjetski doprvaci. Inače, reprezentaciju je dočekalo hladno vrijeme i magla koja našima nije pokvarila raspoloženje.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?