izbornik se ispričao

Goluža: Ne smijemo sad plakati, idemo pobijediti Slovence

'31.07.2012., London - Ljetne Olimpijske igre2012, rukometna utakmica Hrvatska - Srbija. Slavko Goluza, trener hrvatske reprezentacije. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/Pixsell
25.01.2013.
u 23:26

- Obrana nam je bila loša, a ni suci nam nisu pomogli, ali nećemo o njima...

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža bio je vidno razočaran nakon utakmice.

- Moram se ispričati svima, ovako se ne igra polufinale. Ušli smo velikog srca, ali bez glave. Pali smo već nakon pet minuta. Imali smo dosta problema s ozljedama, ali bez obzira na sve, morali smo bolje ući u utakmicu. Nismo imali koncentracije i čestitam Dancima, bili su bolji. Mi sad ne smijemo plakati, idemo pobijediti sutra - rekao je Goluža za HRT te dodao:

- Morali smo sve riješiti kroz obranu, nismo ispoštivali ništa što smo se dogovorili. Nismo zaslužili ući u finale. Vanjska linija je zakazala, tu nismo mogli naći rješenja. Ako večeras odlučimo da se nismo predali, pobijedit ćemo sutra Sloveniju i uzeti broncu. Ali to moramo riješiti večeras, ne smijemo kukati. Pustimo Slovence na stranu, mi moramo sami sa sobom riješiti neke stvari.

Damir Bičanić bio je naš najbolji strijelac.

- Duvnjak i ja smo iscijeđeni, ušli smo katastrofa u utakmicu. Obrana nam je bila loša, a ni suci nam nisu pomogli, ali nećemo o njima... Nadam se da ćemo se oporaviti do sutra, kako god znamo i da ćemo uzeti broncu - rekao je Bičanić.

Drago Vuković ozlijedio se i većinu utakmice odgledao s klupe.

- Krivo sam doskočio, ali to je takav sport. Igramo odlično do polufinala, onda stanemo. Nismo bili glavama ovdje. Trebamo izvući neke pouke, ne znam što bi drugo rekao. Potrošili smo se, željeli smo pobjedu, ali nije išlo. Nadam se da ćemo osvojiti tu broncu - rekao je Drago Vuković.

>>>Duvnjak: Nikako nisam zadovoljan, ali sutra se moramo vratiti

>>FOTO Hrvatska nije bila na razini, Danci slavili 30:24 i ušli u finale

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije