Škotska

Glasgow Rangersi nalaze se pred likvidacijom!

'Rangers\' Nikica Jelavic reacts to a missed opportunity against Malmo FF during their Champions League third qualifying round soccer match at Ibrox Stadium, Glasgow, Scotland, July 26, 2011. REUTERS/
'RUSSELL CHEYNE'
13.06.2012.
u 09:06

Britanske porezne vlasti odbile su prijedlog grupe Charlesa Greena da se dug vrati u ratama.

Slavni Glasgow Rangersi nalaze se pred likvidacijom! Naime, britanske porezne vlasti odbile su prijedlog konzorcija Charlesa Greena da klub dugove vjerovnicima otplati na rate, već tvrde kako će se vjerovnici lakše naplatiti ako se klub likvidira.

- Na taj način otvorena su vrata istrazi koja će točno utvrditi kome i koliko klub duguje - stoji u izjavi poreznih vlasti.

- Klub će i dalje nastaviti djelovati i igrati na Ibroxu, ali s novom struktorom - uvjerava jedan od stečajnih upravitelja škotskog velikana Paul Clark.

No, hoće li to biti u elitnom rangu škotskog nogometa, ovisi o ostalim prvoligašima, koji moraju dati zeleno svjetlo da se Rangersi i u idućoj sezoni mogu natjecati u škotskoj Premijernoj ligi.

Rangersi, 140 godina star klub, u stečaju su od veljače zbog duga većeg od 140 milijuna eura, a provede li se zaista likvidacija nad njima, bit će im zabranjeno sljedeće tri godine nastupati u Europi, a momčadi prijeti potpuni raspad.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije