Beograd u šoku!

Francuzi korak do Davisova kupa

Nadal - Đoković (1)
PIXSELL
05.12.2010.
u 00:02

Francuski tenisači su korak do desetog naslova u Davisovu kupu, nakon dramatičnog susreta parova poveli su protiv Srbije u Beogradu 2:1 i do ukupne pobjede nedostaje im još jedan bod.

Arnaud Clament i Michael Llodra preokrenuli su protiv Viktora Troickog i Nenada Zimonjića 0:2 u setovima i nakon 4 sata i 34 minute stigli do velike pobjede – 3:6, 6:7 (3), 6:4, 7:5, 6:4.

– U najtežim trenucima dvoboja sjetio sam se riječi našeg izbornika koji nam je uoči meča rekao: “Budite u svakom trenutku svjesni da vas milijuni Francuza gledaju i da vas podržavaju iako nisu uz vas”. To mi je dalo dodatnu snagu – priznao je inspirirani Arnaud Clement.

– Suci su bili katastrofalni, kao da su nam sudili Francuzi. Treba ih biti sram. Moj otac sudio bi bolje od njih – bijesan je nakon meča bio Troicki.

Francuzi su jednostavno imali više sreće. Naš moral nije pao, i dalje ni izbliza nije gotovo. Neće Francuzi lako do tog trećeg boda. Novak je u sjajnoj formi – procjenjuje srpski izbornik Bogdan Obradović.

Goran Ivanišević plasirao se u finale Mastersa ATP Champions Toura u Londonu nakon pobjede nad Australcem Patrickom Rafterom (6:7(4), 7:6(5), 10:8) te će za naslov igrati protiv Amerikanca Todda Martina.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?