Tko je Jelena Lovrić da Predsjednici RH drži moralističke lekcije?

Komentari 27

PR
ProfesorGI
16:47 01.05.2015.

A gdje su ostali gosti-komentatori ? Molim lepo da se priključe raspravi jer ovo je ko Messi i Ronaldo .

VL
PR
ProfesorGI
11:00 01.05.2015.

Čekajte, ma je li to Hanžeković u prosvjednoj koloni u Sisku ? Pa onda on možda i nema veze s napadom na Vilibora .

VL
PR
ProfesorGI
12:07 01.05.2015.

Samo 30 ljudi na prosvjedu blokiranih , samo 10.000 ljudi na prosvjedu Udruge Franak&ostali , samo 1.500 ljudi na sindikalnom prvomajskom prosvjedu u Sisku . Apatijo, ime ti nije Apatin - ime ti je Hrvatska.

VL
PR
ProfesorGI
13:04 01.05.2015.

Ja odoh na pileću juhicu, preporučam i Vama jednako.

VL
PR
ProfesorGI
17:47 01.05.2015.

Smrt politička i fašizmu i komunizmu - sloboda dužničkim robovima ! Za Domino , Puzzle i Čovječe ne ljuti se - spremni !

VL
PR
ProfesorGI
15:23 02.05.2015.

Iz dana u dan dvije vodeće stranke zajedno sa svojim satelitima svađaju nas i vode u ovako ili onako interpretiranu prošlost. Krenimo u budućnost, imamo Most I Živi zid, možda i neke druge opcije, nisam baš toliko informiran, samo recimoo dosta ovim dvjema. Igrokazi, igrokazi,igrokazi... a šutljivi narod u dugim kolonama prema Irskoj, Engleskoj, Njemačkoj, Kanadi...

VL
PR
ProfesorGI
15:44 02.05.2015.

Osim što nas svađaju elite dviju vodećih stana još i besramno lažu, manipuliraju. Jedan od novijih primjera je laž iz vladajuće stranke o padu broja nezaposlenih. Istina je da se ljudi iseljavaju ili da se brišu iz evidencije. Sad ako nam se vrate opet ovi koji bojaju tunele više puta - mi će mo i dalje ostati u tunelu usred mraka u kojem eventualno sija zvijezda petokraka il štogod drugo - dajte nam zraka.

VL
LU
luftbrenzer
13:53 30.01.2016.

"".... stoji da je među 75 članova izabranih u CK SKH bila i ona. Ta životopisna natuknica govori sasvim dovoljno o čovjeku kako bi ga u demokratskom društvu diskreditirala kao bilo kakav oblik moralne vertikale. " . . . Spomenuta . . Spomenuta natuknica odnosi se i na Zdravka Tomca. (ima ih još o ho, ho). Slijedi li po istom aršinu i Tomcu moralna diskvalifikacija Krkača? Već u samom startu Krkač se neargumentirano ostrvljuje na Jelenu Lovrić (s kojom se često ne slažem). Produkti Jelenine misaone mašinerije nisu uvijek apetitlich, niti lako provarljivi, ali stavljati joj u krimen političko imenovanje u prošlom režimu je nisko za jednog intelektualca (i etičara kako se sam hvali). Naime, prema iznesenom vrijednosnom sudu malo bi ih izmaklo etičkoj sjekiri Krkačevoj. Sve u svemu vrlo neuredan, moglo bi se reći i šlampav članak s grubim moralnim gradacijama, (crno-bijelo), bez razlučnih nijansi što ne dolikuje nekome tko pretendira biti znanstvenikom. Stječe se dojam da je autor članka vše opterećen primitivnim strastima i veličinom svojeg ega nego željom da podrobnije čitateljstvo upozna s zločinačkim karakterom komunističke strahovlade. Umjesto da ide u širu i dublju analizu diktatorskog poretka, Krkač se zadovoljava brčkanjem u kvazi intelektualnim pličinama osobnih animoziteta pri čemu se dohvatio Jelene Lovrić poput Pit Bula, i ne pušta, pokušavajući poentirati na toj (i za ono vrijeme) beznačajnoj osobi. Kada bi netko povjerovao u isprazni sadržaj prenapuhanog balona Krkačevog, pomislio bi da je Jelena Lovrić u najmanju ruku bila u rangu Savke Dapčević Kučar. Mnogo vike ni oko čega, rekao bi Shakespeare.

VL
PR
ProfesorGI
10:41 01.05.2015.

Skaču lijevi, skaču desni, svi su bijesni, svi su bijesni, u zraku su kažiprsti,pesti, mnogi nema što za jesti. Lijevo,desno-iz obijesti ! ( utrošio 3-4 minute za stihove )

VL
PR
ProfesorGI
10:54 01.05.2015.

Upravo u tijeku: Hanžekovićev YUtarnji protiv Vilibora.

VL
PR
ProfesorGI
11:42 01.05.2015.

Vilibor, pustolov,što strah ne poznaje-imao je i imat će moj glas, Hanžeković - moje pare. A što mislite o tome da se malo povećaju javnobilježničke naknade kod ovrha i da damo Hanžekoviću još koji dnevni list, radio-stanicu, TV-kanal ?

VL
PR
ProfesorGI
11:59 01.05.2015.

Još o Libiji. CIA je navodno pronašla trag iz 1938.-e o postojanju pokeraškog duga nekog Al Nasryia stanovitom Johnu Smithu iz SAD-a. E, pa s kamatama i troškovima ovrhe prema Hanžekoviću ( osobno prije par godina lik mi naračunao oko 1000 kn na dug za 2 rate po 80 kn pretplate HTV-u ) - ima li sad ili nema SAD pravo na nekoliko milijardi barela libijske nafte ( vidi: Alan Ford, epizoda: Ucviljeni diktator ).? Da, sve je povezano.

VL
PR
ProfesorGI
13:01 01.05.2015.

I ne razumin di je nesta, u kojen svemiru, Vaš jedan komentar od maloprije koji se sa sjeton referira na epizodu Alan Forda-Ucviljeni diktator, za kojeg ste napisali da je klasik i kak sam se samo setil ? Di nestade taj komentar nakon ća san ga lajka? Je li to more bit kakva prot-demokratska pojava, cenzura - ne razumin. Slično se ponovilo nekoliko puta nakon lajkanja i zato Van više ništa do daljnjega neću lajkat.

VL
PR
ProfesorGI
12:43 01.05.2015.

Profesore, na praznik rada ne bi tribalo radit, znači u Vašen slučaju-ne bi tribalo filozofirat,ha-ha. Pa ne mogu ja popratit sve Vaše intelektualne spinove i akrobacije. Ali ajde, slažen se u potpunosti da je svaki prosvidnik u prosvidu i iznimno bitan i priča je za sebe i zato ovdi sad ja opet prosvidujen jer ispada da me ka ne razumite. Eto, nakon prosvida Udruge Franak & ostali silazeć s Gornjeg grada uša san u razgovor s dvoje mladih judi iz Makaske, bračnin paron, lipo smo popili kavu i napričali se i tako san uživo upozna priču i probleme i nade dvoje individua. Ali san bija na prosvidu i tvrdin da je s obziron na stanje u Hrvackoj, tribalo tada na prosvidu bit 500.000 individua uključujući i filozofe u Hrvata posebno.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.