izbavili ih kombijem

Filmski bijeg: Član bande Pink Panther pobjegao iz zatvora

Zatvor
26.07.2013.
u 14:33

Bosanac iz Pink Panthera, bande međunarodnih pljačkaša dragulja, pobjegao je s cimerom iz zatvora u Švicarskoj

Bosanac iz Pink Panthera, bande međunarodnih pljačkaša dragulja, pobjegao je s cimerom, osuđenim švicarskim otmičarom, iz zatvora u Švicarskoj, a u bijegu su im pomogla dva naoružana pomoćnika, objavila je danas policija.

Milan Poparić, koji je bio na odsluženju kazne od skoro sedam godina zbog pljačke 2009., treći je član Pink Panthera koji je od svibnja pobjegao iz zatvora u Švicarskoj, prenosi BBC.

Zajedno s Adrianom Albrechtom, osuđenim švicarskim otmičarem, piromanom i peračem novca, Poparić je sinoć pobjegao iz zatvora u Orbeu, u zapadnoj Švicarskoj.

U vrijeme dok su zatvorenici radili vježbe, Poparićevi pomoćnici probili se kombijem ulazna vrata i bodljikavu žicu, a zatim izvadili ljestve kako bi dvojica zatvorenika mogli pobjeći preko zatvorske ograde.

Kombi je zapaljen, a pomoćnici su pobjegli s Poparićem i Albrechtom u drugom vozilu. Stražari su pokušali spriječiti bijeg, a nitko nije ozlijeđen.

>>Članica bande Pink Panther pobjegla iz grčkog zatvora

>>Članovi Pink Panthera skriveni u Crnoj Gori izvan dosega Interpola

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?