borilački sportovi

FFC stiže u Sarajevo, Ljubljanu, Skoplje, Budimpeštu i Pariz!

Final Fight (1)
Final Fight
01.06.2013.
u 12:50

Prije ljetne pauze Poreč će ugostiti šesti po redu event FFC-a na kojem će nastupiti neki od najboljih boraca na svijetu

Final Fight Championship borilačka organizacija, koja predstavlja pravo osvježenje na hrvatskoj sceni, uskoro planira održati nekoliko evenata u državama regije, a nakon toga slijedi i širenje diljem Europe.

Predsjednik FFC-a, Orsat Zovko, bio je iznimno zadovoljan kako je prošao posljednji event koji se održao u osječkoj dvorani Gradski vrt pred otprilike 4.500 gledatelja i njih još oko pola milijuna koji su pratili prijenos uživo na Novoj TV. Nakon malo težeg starta eventom u Splitu, stvari su se očito vrlo brzo posložile na svoje mjesto, publika je prepoznala kvalitetu organizacije te su najavljene neke od idućih lokacija.

U zagrebački ured FFC-a redovito stižu upiti s brojnih strana kad će se event održati u njihovom dijelu Hrvatske, ali upiti su iznimno česti i iz inozemstva. Osim što se za dolazak FFC-a pokazuje iznimno velik interes u državama regije, FFC je kao iznimno kvalitetna organizacija prepoznata već i u ostalim dijelovima Europe zahvaljujući odličnim mečevima i vrhunskoj produkciji.

Prije ljetne pauze Poreč će ugostiti šesti po redu event FFC-a na kojem će nastupiti neki od najboljih boraca na svijetu. U Žatici će u ring ući čak tri sudionika K-1 World Grand Prix Finala i jedan sudionika Glory Grand Slama u Japanu, a na jesen se očekuje prava ekspanzija po regiji.

Zovko je za Fight Site otkrio kako u rujnu slijede eventi FFC-a u Puli i Sarajevu, a do kraja 2013. godine u planu je dolazak u glavne gradove Makedonije i Slovenije. Skoplje i Ljubljana tako će također će imati priliku uživati u FFC-ovim eventima, a još veći planovi postoje za 2014. godinu.

Nakon osvajanja regije, FFC planira širenje po ostatku Europe, a prvi na redu su Budimpešta i Pariz!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije