Povukao dva igrača s posudbe

Ferguson nije postupio džentlmenski prema Prestonu

\'WORLD RIGHTS EXCEPT UK  Manchester United Manager Alex Ferguson cheers on his team as they play Fulham FC in Fulham, London, UK. 21/03/09  BYLINE BIGPICTURESPHOTO.COM: 570 (NH)  USAGE OF THIS IMAGE
BigPictures/PIXSELL
01.01.2011.
u 10:11

Engleski prvoligaš Preston je s mjesta menadžera kluba prije nekoliko dana otpustio Darrena Fergusona, sina mnogo poznatijeg Fergusona, menadžera Manchester Uniteda. Sir Alex Ferguson odlučio je povuči dvojicu igrača s posudbe u tom klubu

Darren, sin Alexa Fergusona, na klupi Prestona nije izdržao ni godinu dana. U 22 prvenstvene utakmice s klubom je uspio slaviti samo pet puta, a 13 je susreta izgubio.  Vodstvo engleskog prvoligaša odlučilo je otpustiti 38-godišnjeg Darrena, a njegov otac Sir Alex povukao je s posudbe dvojica igrača Manchester Uniteda Ritchieja de Laeta i Joshuu Kinga.

Ferguson je htio povući i trećeg igrača s posudbe Mattyja Jamesa, ali je njegov ugovor sklopljen na cijelu sezonu. Sva trojica igrača izjasnila su se da bi htjela ostati u Prestonu, jer tamo barem igraju, ili su igrali.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije